Ontdek mijn favoriete zomerjurk van LaLamour: de Cross Dress Crochet Pink… (en vind de give away actie!)

Belangrijk: lees deze blog tot het einde door en ontdek die TE GEKKE WINACTIE! Geniet ondertussen van het mooie zomerjurkje: Cross Dress Crochet Pink!

LaLamour Cross Dress Crochet Pink – XL – € 99,95

Als jij deze zomer wilt shinen in een super gaaf jurkje zonder dat je gedoe hebt met plooitjes, mouwtjes, details, etc etc oftewel een echt NO-NONSENS jurkje… kijk dan eens naar het Cross Dress jurkje van LaLamour: ik vind dit nou echt een jurkje die altijd geschikt is; in alle situaties, elke gelegenheid en locatie. Hij is lekker luchtig en bij alle temperaturen heerlijk draagbaar in de zomer.

De Cross Dress is ook weer zo’n klassieker in Fashion-land. Een heerlijk overslag halsje die je lekker sexy kan dragen zonder hemdje eronder en wat veiliger mèt. Hij geeft door het overslagje en de wat hogere taillenaad een prachtige taille. Vanaf de heupen waaiert het rokgedeelte fijn uit in een A-lijntje.

Voordeel van een A-lijn in de zomer is dat hij niet gaat opwaaien bij een warme maar winderige dag. Klokkende rokken hebben zeker in de zomer veel problemen hiermee omdat de stoffen over het algemeen dunner en dus lichter zijn. En ’s winters heb je vaak een langere jas aan wat de stof in bedwang houdt. De gekozen stof is EcoVero. Een prachtig duurzaam geproduceerde viscose van zeer hoge kwaliteit.

De print is werkelijk super! Na het succes van vorige winter (met de grannies print) is nu weer gekozen voor prachtig fotografische prints met haakpatronen. Deze keer heeft Margit rozetten of bloemen in 2 kleurvarianten bedacht: Pink en Turquoise. De kleuren in Pink zijn warm en intens. Het patroon loopt bij de naden ook super goed door dus geen hoogteverschillen van de bloemenrijen op de zijkanten. Toch wel fijn!

De bescheiden mouwtjes zijn kort en aangesloten. Hierdoor kan je dit jurkje dragen op je werk, op de zonnige zomerdagen, op vakantie bij een kerkbezoek (want netjes gekleed) en, ook erg fijn, beschermend tegen de zon dus geen verbrande schouders!

De dress is, zoals ik dat zo goed ken van LaLamour, heel fijn op lengte: net over de knie. Natuurlijk heb ik hem opgemeten in mijn maat XL: De OTO is 50 cm, de Taille is 45 cm en de Lengte is 109 cm. Ik heb deze schoonheid gekozen om heerlijk in te sprankelen deze zomer! Kies jij hem ook? Of ga jij voor de Turquoise Crochet Print?

Winactie LaLamour!

HOERAAHHH!!! Ik mag in deze blog van LaLamour een winactie organiseren. Hoe cool is dat?

Wat moet je doen?

 • Bezoek de website: http://www.lalamour.nl en kies jouw favoriete jurkje/jumpsuit/rok/shirt (let op voorraad en maat).
 • Reageer ALLEEN onder deze blog en vertel mij in de reacties jouw keuze en jouw maat! Hierdoor doe je automatisch mee aan deze GIVE AWAY!
 • Je maakt dubbele winkans als je ook mijn blogpagina volgt. Volg je nog niet? Scroll naar beneden en vul jouw email in en klik op “JA IK VOLG” knop.
 • Om niets te missen van nieuwe LaLamour collecties en acties: volg LaLamour op Facebook en/of Instagram.

Op Hemelvaartsdag; donderdag 26 mei a.s., ga ik loten en maak ik de winnares bekend van deze fantastische prijs!! De winnares krijgt van mij een eenmalige CODE en kan met die code haar item naar keuze shoppen in de webshop van LaLamour.

De code is persoonlijk en niet overdraagbaar. De prijs is niet inwisselbaar voor contanten en alleen geldig voor de zomercollectie 2022

Ik kreeg deze LaLamour Cross Dress Pink jurk voor mijn blogs.

72 reacties

 1. De Palazo Pants Paisly maat S blauw rood of zwart maakt niet uit die zou ik graag winnen. In mijn werk in de thuiszorg ben ik al bekend als de zuster met de mooie printjes broeken/shirtjes dus deze zou een mooie toevoeging zijn🥰
  Super leuke aktie

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat leuk! Ik vind de wrap jumpsuit erg gaaf! En die is er nog in maat L in pink 😊 Heel leuk als haakfan met die leuke gehaakte print. Maar die mooie bohemian dress is ook heel gaaf! Groetjes Jacqueline

  Geliked door 1 persoon

 3. Hoi Caro, wat een super leuke actie!
  Ik ben na jouw blog over de MANDALA BOHEMIAN DRESS in de kleur sunset helemaal verliefd op deze jurk en zou er daarom dolgraag een kansje op maken. LaLamour zit in maat XXL bij mij als gegoten, ik zie mezelf in gedachten al helemaal in deze jurk op het strand zitten met een mand vol lekkere hapjes, een flesje rose en een paar fijne vrienden 🙂

  Geliked door 1 persoon

 4. Wat een superleuke actie. Hier moet je als fervent jurken draagster wel aan meedoen. Ik ga voor de LaLamour Cross Dress Crochet Pink – XL. 🍃🌸🍃

  Geliked door 1 persoon

 5. Ik haal altijd zoveel inspiratie uit jouw blogs 🥰 Jouw smaakt spreekt me altijd erg aan. Ik zou dan ook graag mee loten voor de long singlet dress crochet in ik denk Xl turquoise of de wrap jumpsuit xl turquoise 😍🍀

  Geliked door 1 persoon

 6. Super jurkje, en helemaal mijn model.
  Ik ga dus ook voor de cross dress maar dan in het turquoise in de maat XL.
  Ik heb nog helemaal niks van LaLamoer maar staat al jaren op mijn verlanglijstje. Dus hopelijk kan ik nu eens ervaren wat voor fijn merk/jurkje het is 🌺

  Geliked door 1 persoon

 7. wat een toffe actie Caro!
  Je blog heeft gewerkt 🙂 Net twee jurken van vorige collectie van Lalamour besteld. Ik blijf het zo’n mooi merk vinden! Mijn eerste jurkjes dit seizoen.
  ik loot graag mee en zou heel graag hetzelfde jurkje willen winnen als wat je in dit blog draagt, in maat M.
  Wat ziet je site er goed uit in deze opmaak.

  Geliked door 1 persoon

 8. Deze jurk staat jou prachtig, Caro! Wat een geweldige actie, ik doe graag mee! Ik heb op de site van Lalamour gekeken (wat veel moois, zwijmel) en de Collar dress paisley in blauw in maat L lijkt me heel mooi voor mezelf.

  Geliked door 1 persoon

 9. Wow Caro, wat een gave jurk! Staat je fantastisch. Echt een lekkere vrouwelijke, vrolijke en stijlvolle jurk en goed te combineren met laarzen, sandaaltjes, slippers etc. Die zou ik ook héél graag willen!
  Ik ga voor de cross dress crochet pink in maat M.

  Geliked door 1 persoon

 10. Wat een heerlijke winactie op jouw inspirerende blog! Vaak check ik eerst even jouw bevindingen wat stofsoort en maatvoering betreft. Sowieso daarvoor al dank. Zeker weten dat veel vrouwen je blog weten te vinden voor informatie.
  Ik doe natuurlijk graag mee met de actie, zit alleen te twijfelen tussen de Zipper Dress green of de wrapjumpsuit pink in maat L.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.