Heeft een vrouw ooit teveel tassen?

Naast mijn jurkjes- en boots verzameling, heb ik nog een flink uitdijende liefde: tassen!!! Ik ben er gek op! En ondanks dat ik meestal uit gemak de tas van de vorige dag pak, ben ik o zo blij met al mijn liefjes❤️

Ik heb zolang ik mij kan herinneren een big crush op retro, vintage style stoere leren tassen. Ze ruiken lekker, stralen iets ‘kom-maar-op’ achtigs uit en ze doen mij denken aan de tijd dat ik als klein wichtje bij mijn oma logeerde, mijn jong volwassen (nog thuiswonende) tantes zich klaarmaakten om uit te gaan, en ik in hun (super coole) tassen mocht rommelen. 

Nou volg ik al wat jaartjes JOOF – Leren Tassen: een hartstikke leuke online tassenwinkel. Eigenaresse Liza is zeer actief op FB en Insta met gave filmpjes, leuke foto’s en fijne acties. De collectie is groot en kleurrijk. Ook zijn er regelmatig nieuwe items. En naast de webshop, heeft JOOF ook een showroom waar je op afspraak zelf de tassen kunt bekijken, voelen en ‘passen’! Gewoon tussen de weilanden, in Uitgeest. Klik hier voor de informatie-link.

De prijzen van Joof zijn echt wel scherp en de kwaliteit is goed. Ook hebben ze een fijne service! Ik bezoek hun accounts graag en besloot mij eens flink te verwennen vorige maand:

Ken je dat? Even de stad in, tassie mee en hoppa! Om dan altijd meer te kopen dan dat in je tasje past? Met volle handen shopt ook niet echt fijn toch? Joof heeft net een nieuwe serie lederen retro shoppers binnen: met studs, handige vakjes, twee hengels voor over de schouder of op de arm. Maar ook een draagband om de tas als slingback te dragen.

Ik vind hem gaaf!!! Het kiezen van de kleur vond ik enorm lastig. Hij komt in 6 kleuren en ik vond er minstens 4 kei en kei gaaf🤩. Na lang wikken en wegen ben ik voor de bordeauxrood gegaan.

Het leer ruikt heerlijk naar leer en is zo zacht en soepel!! De tas heeft een perfect zakje in het achterpand, met rits. Hier past prima de smartphone (ja ook het grote formaat) in. Die hoef je niet te zoeken en je hoort/voelt hem ook goed. Superfijn!

De tas heeft een fijn voorvak waar ik mijn sleutels in mik (ook geen gezoek dus) en het middenvak heeft een klein ritsvak en twee steekvakjes. Het middenvak sluit met een rits. De klep die eroverheen valt heeft wel een gesp maar sluit met een stevige magneetsluiting.

Deze tas pak ik mee als ik ga… jawel: SHOPPEN!😂. Er kan lekker veel in en zeg nou zelf: wat is tie cool hè?! Eerlijk is eerlijk: hij is wat zwaarder dan een klein tasje maar hij is door zijn formaat, de vakjes en ritsen en zijn coolness absoluut een tas die je graag wil gebruiken❤️

JOOF Leren Tassen heeft en fijn en heldere webshop: www.shopjoof.com en is daarnaast actief op Facebook (www.facebook.com/jooftassen) en op insta: www.instagram.com/liza_joof .

6 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.