Hoe een regenachtige ontmoeting met ‘zij’ van Kekke Jurkjes een zonnige dag werd…

Al langere tijd popt in mijn tijdlijn de bescheiden maar wel net even anders, webshop http://www.kekkejurkjes.nl op. Een rustig maar classy logo, met dito labels & stijl qua kledingkeuzes. Kennen jullie deze webshop al? In deze blog vertel ik je meer over de webshop en de onderneemster, Jacobine, achter dit bedrijf. Wil je meer weten over al die gave jurkjes die ik heb gepast? Klik dan op de linkjes onder de foto’s. Dan ga je rechtstreeks naar dat jurkje in de webshop!

Ik werd nieuwsgierig naar de vrouw achter het bedrijf en toen ik via Modeagenturen CW hoorde dat die nieuwsgierigheid wederzijds was, werd het contact snel gemaakt. Ik had met Jacobine meteen een levendig app-contact😄

Op een regenachtige najaarsochtend toog deze blogster richting Friesland voor een heel hartelijke ontmoeting met Jacobine. Hoe verder noordwaarts ik reed, hoe zonniger het werd en hoe mooier de omgeving.

Kekke Jurkjes ligt net voorbij Drachten, in een super lief boerderijtje midden op het platteland. Aangekomen liep ik via een slingerpaadje door een prachtig bloeiende boerentuin, naarJacobine’s huisje en bedrijf. 

Jacobine’s huisje is klein maar och wat is het er gaaf!! De liefde voor vintage, kleur en retro spat er vanaf en per kamer kom je in een andere wereld. En ook haar showroom/winkel ademt sfeer en gezelligheid uit. 

Want ja heus! Op afspraak is het ook mogelijk live te komen kijken en te passen van de collectie. Je krijgt dan uitgebreid en eerlijk advies, veel persoonlijke aandacht en een ontmoeting met een bijzondere vrouw.

Enkele jaren geleden maakte Jacobine een stoere carrière switch van juriste naar onderneemster en het heeft haar leven zeer kleurrijk gemaakt. Zij is een vrouw die houdt van mouwen opstropen, aanpakken en doorzetten. Van edgy en ruwe bolster/blanke pit. Van net even een tikje anders maar altijd classy. 

Maatschappelijk geëngageerd, oog voor environment en zuinig met onze toekomst… Wat hebben we veel raakvlakken! En ook qua kledingsmaak begrijpen we elkaar volkomen.

Jacobine heeft een mooie range aan (merendeels) sustainable fashionlabels in haar webshop. Denk bijvoorbeeld aan Who’s That Girl, Zilch, Bakery Ladies, Tante Betsy en Mooi Vrolijk. 

Maar ook prachtige meer klassieke labels als Lykka du Nord, Lily Balou, Seasalt en Tranquillo. Het is teveel om op te noemen. In deze blog zie je een greep van wat in de webshop hangt.

Jacobine meet altijd zelf alle kleding in haar webshop na, plat op de tafel. Zij zet alle afmetingen (waar wij zo blij van worden) in de omschrijving! Daarom geef ik in deze blog weinig maatadvies. Wel vertel ik uiteraard welke maat ik ervan draag🥰

Wisten jullie dat Jacobine ook haar eigen foto-studiootje kan maken van de showroom? Samen met haar vaste model uit ‘het dorp’ shoot zij zo haar eigen webshop foto’s. Als je Kekke Jurkjes volgt, herken je meteen haar signatuur-pose hahaha. Stiekem maak ik hem ook wel eens na🤫

Na al dat kletsen en het passen waren we inmiddels behoorlijk hongerig. Aan de gezellige keukentafel van Jacobine genoten we van een heerlijke lunch en… kletsten we weer vrolijk verder😄. De tijd vloog voorbij! 

Omdat Jacobine middenin een verhuizing zit (ja, Kekke Jurkjes gaat groter ‘wonen’), breiden we er een eind aan, maar niet zonder de belofte gauw weer een nieuwe ontmoeting te plannen🥰

Ook nam ik een supergaaf jurkje mee naar huis van één van mijn eerste liefdes op jurkjesgebied: WTG. Daar ga ik jullie uitgebreid van laten meegenieten in mijn volgende blog❤️

Wil je Kekke Jurkjes eens bezoeken? Dat kan digitaal via http://www.kekkejurkjes.nl en live via een afspraak. De telefoonnummers staan bovenin de website. Ook via Social Media kan je contact maken. Jacobine is actief op Facebook & Instagram.

Leuke tip: schrijf je in voor haar nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling😍. Klik hier voor de link!

Links:

5 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.