LaLamour Tunic Dress Eye Red/Green

Alweer een jaar geleden kwam LaLamour met een geheel nieuw model jurk: de Tunic Dress (Klik hier voor mijn blog) . Een lange jurk maar bij de zijnaden weer hoog opgesneden. Ik was toen en ben nog steeds groot fan van dit model. Niet alleen heb je de voordelen van de midi lengte, maar ook zijn je mooie kousen of boots goed zichtbaar omdat de roklengte varieert.

Dus ook in de nieuwe wintercollectie is de Tunic Dress opgenomen. Was de jurk vorig jaar nog gemaakt van viscose, dit jaar is de jurk gemaakt van het wat grover gebreide, maar nog steeds prachtige, biocotton tricot. Dus ook een dikkere stof waardoor de jurk wel iets anders valt dan vorig jaar. 

Het striklintje is ook weer aanwezig en maakt dat je heel mooi een fijne taillelijn kan maken. Vind je het strikje te dun, of wil je gewoon afwisselen? Dan haal je het lintje simpel uit de lusjes en doe je een winkelriem of een stoere belt om je taille. Dat geeft de jurk meteen een andere look.

De Tunic Dress is dit jaar uitgevoerd in 2 prints: de print Eye, die ik in mijn blog laat zien, maar ook de prachtige print ‘Autumn Forest’. Deze herfstbos-print is bedrukt op een ander soort biokatoen: dichter gebreid en dus zeer geschikt om te bedrukken. Het is dezelfde tricot als van de Zipper Kangaroo Dress. Lekker soepel en warm.

De print Eye verdient een close-up: Niet alleen zie je dan goed wat ik bedoel met een grover breisel, ook zie je de 3 kleuren waaruit de print bestaat: rood, hard roze en groen. Het maakt de jurk veelzijdiger dan je zou denken. Er kunnen dus veel kleuren bij gematcht worden qua schoenen, panty’s of vestjes. De garen zijn gekleurd, dus geen witte binnenkant. Hierdoor ben je verzekerd dat deze stoffen niet vaal gaan worden.

De Tunic Dress Eye komt in 3 kleurvarianties: Ik laat de variatie Red/Green zien maar er is ook de combinatie Black/Taupe en Green/Yellow. De tweede variatie zal ik laten zien in de blog over de Zipper Dress Eye. De zonnige gele combinatie heb ik dit keer niet gekozen maar dat komt niet omdat ik het geen mooie combi vind hoor… er is simpelweg teveel keuze en niet alles kon mee naar Zwolle hahaha.

Natuurlijk heb ik deze fijne jurk voor jullie opgemeten. Dit doe ik altijd door de jurk plat op de tafel te leggen. Dan meet ik de OTO (oksel tot oksel), de taille (smalste gedeelte van je lichaam en de jurk) en de lengte (van schouder tot zoom of bij broeken: binnenbeen lengte). 

De OTO van de Tunic Dress is 53 cm, de Taille is 54cm  en de lengte is 121 cm. Zoals je dus al ziet, is het een behoorlijk recht model. Ik moet met mijn figuur (omgekeerde driehoek/zandloper) het echt hebben van mijn taille dus zal ik hem altijd met touwtje of wikkelriem dragen. Ben jij meer rechthoekig, dan kan je hem ook heel relaxt zonder riem/touwtje dragen. 

Waar te koop?

De Tunic Dress is sowieso te bestellen bij de webshop van LaLamour. Hier vind je ook de actuele prijzen. Zij hebben een prima maattabel (klik) dus kan je, als je je eigen afmetingen kent, hier goed op afgaan. Wil je liever ‘live’ passen? Dan kan je kijken op de website van LaLamour voor de verkoopadressen (klik). Ik weet dat Bij Tante Pollewop en Hippest Fashion deze jurk in hun collectie hebben. Ga ook eens kijken bij Kloffieleut in Leens. Zij hebben ook ook een mooie collectie van LaLamour!

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.