Hoe draag ik Urban Hippies’ nieuwe Vestclips?

Jullie hebben ze vast al gespot: de super handige vestclips van Urban Hippies! Vrijwel meteen nadat deze online kwamen, was de eerste batch uitverkocht. Gelukkig is de voorraad inmiddels weer aangevuld en kan je weer naar hartelust kiezen uit de vele kleuren! Prachtige clips in de kenmerkende stijl van dit toffe label❤️

Maar ja, leuk hoor zo’n clip, maarreeuhhh… hoe draag je nou zo iets? Hele goeie vraag want goed gepositioneerd doet de clip onwijs veel voor je postuur, los van het feit dat ie gewoon mooi is en je vest dicht houdt😁. Hieronder geef ik jullie meerdere draagtips:

Vestclip op een lang vest:

Ik draag graag lange vesten maar niet dichtgeknoopt! Dan verlies ik mijn taille en wordt ik een soort rechthoek op pootjes. Los dragen is mijn devies maar soms is dat net te fris en bij niet bewegen verstop je toch de taille.

Door de vestclip net onder de borsten vast te klippen, benadruk je wel de taille omdat het vest dan vanaf je smalste gedeelte weer uitwaaiert. Zo zit je vest prachtig, zie je nog steeds je leuke jurkje eronder en heb je het lekker warm. 

Vestclip op een kort vestje:

Stiekem houd ik ook van Grease en zwijmel ik weg bij de twinsetjes die ze dragen in de film. Nooit lukt het mij deze look te benaderen. De bovenste knoopjes dichtdoen betekent bij mij dat ze enorm gaan trekken… niet mooi dus.

Door de vestclip op het bovenste puntje te klippen lukt het dus wel + heb je meteen een gave eyecatcher op je outfit! Ook zie je meer van het jurkje/shirtje eronder. Het vestje staat immers iets meer open😉

Vestclip als shawl-clip:

Ik heb een bloedhekel aan het losvallen van een shawlpunt tijdens het lopen of fietsen… grrr! Zit je weer te hannesen om dat ding weer terug te krijgen zonder te zien of t ie nog goed zit. Daarom knoop ik standaard de twee punten vast maar da’s ook maar saai hoor.

Met de vestclip als shawlclip te gebruiken heb je weer een wereld aan draagvariaties! De klemmetjes zijn krachtig genoeg om de shawl in bedwang te houden! En het staat net ff leuker, zo’n kleurig sieraad op je shawl.

Daarnaast is de vestclip ook super om je omslagdoek bij elkaar te houden. Heerlijk toch?!

Nog meer Vestclip variaties:

Ik ontdekte dat je de vestclip ook kan dragen als ‘bewaker’ van de te ruime overslagen van onze jurkjes. Meteen een leuk sieraad en geen ‘koekkoek hier ben ik’ situaties meer😄

Ook leuk is de vestclip aan twee puntjes van je blousekraag: lekker een beetje preppy en je look is gelijk helemaal af! Of versier er je tasje mee. Ook aan een kolbertje slaat de Vestclip geen slecht figuur. En wat dacht je als sieraad aan je stoere laars? Kortom: hoe ga jij jouw vestclip variëren?

Urban Hippies heeft deze vestclip in 17 verschillende varianten en ze kosten €12,95 per stuk! 

Links:

Ik ontving deze vestclip van Urban Hippies voor mijn blog. De gedragen kleding in deze blog zijn van Tante Betsy (de jurken), IVKO (lange vest), Lien & Giel (bolero vestje). De laarzen zijn van Clumpy’s (groen) en La Pintura (pink). Allen zijn eigen bezit.

8 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.