Geen knollen voor citroenen bij Blutsgeschwister

When life gives you lemons, make lemonade!

Wat blijft de citroen toch een heerlijke vrucht waar zoveel over is te zeggen. Maar ook om naar te kijken. Knalgeel, grappige vorm, onwijs zuur maar te lekker om niet te eten… Geen wonder dat Blutsgeschwister de citroen vaker als print gebruikt.

We kennen vast allemaal nog wel de citroenprint van enkele jaren geleden: toen met een witte ondergrond en zwart omrande details. Ik heb er een legging van en draag hem nog graag. Nu in dit nieuwe seizoen, is deze tropische vrucht weer helemaal terug! Ik laat jullie mijn favoriete print en dress zien van dit seizoen!

Summer Dress ‘All about Eve’ – Tutti Frutti – XL – € 99,95

Het model ‘All about Eve‘ is een nieuw model van Blutsgeschwister. De jurk heeft veel meer dan wat je in eerste oogopslag zou verwachten. Het is werkelijk een heel slim ontwerp die juist door de kleine verassingen veel raffinement heeft, zonder de speelsheid te verliezen. Echt een Bluts jurkje dus. En ook typisch een jurkje wat Bouke dan weer spot en in haar webshop ‘Bij Tante Pollewop‘ zet!

Deze All about Eve Tutti Frutti Summer Dress doet mij heel erg denken aan de tijden van Rock & Roll, van Grease en ongecompliceerde blijheid die wij een beetje bij de eind jaren ’50 hebben geassocieerd. Het is echt wel een swingdress die heel comfortabel draagt. De lengte is voor mij heel fijn: hij valt mij net over de knie.

De dress heeft een mooi aangesloten lijfje met als leuk detail: de platte plooitjes op de buste, met een naadje middenvoor. Dat maakt hem echt een eyecatcher. De slimme langnaden over het lijfje vanaf de schouders geven een optisch slanker lijntje. De wijde ronde hals maakt de dress heerlijk zomers.

De mouwtjes zijn kort maar vallen wel wijder dan je zou verwachten. Ze zijn een beetje wapperig en zijn bijzonder creatief aangesneden aan het lijfje van de jurk.

De All about Eve jurkjes hebben een hele leuke tailleband. Hij zit vast op de zijnaden en de band heeft een twist in het midden. Het is best een brede band maar door die draai is hij toch weer optisch smal.

Door al die naden, plooien, tailleband met twist zou je denken dat de toch al best drukke print heel erg storend gaat worden. Immers telkens breekt het patroon. Maar het gekke is; dat is dus niet zo. De jurk met de toffe citroenprint blijft heel rustig ogen. Wellicht komt het door de donkerblauwe achtergrond maar ik vind je jurk echt mooi, super classy en sprankelend.

Webshop Bij Tante Pollewop heeft dit nieuwe model in twee prints ingekocht. Naast deze ‘Tutti Frutti’, heeft Bouke ook de ‘Frutto Paradiso‘ print voor jullie in haar webshop gehaald. Prachtig rood met sinaasappeltjes in de print.

Blutsgeschwister gebruikt al jaren prachtige duurzaam geproduceerde stoffen. Voor dit jurkje is gekozen voor het mooie EcoVero (een duurzame viscose). Een sterk en in veel opzichten biologisch verantwoorde keuze. En het draagt ook echt heerlijk, deze stof. Het is lekker soepel, zacht en een mooie dikte voor de zomer: voldoende om onze curves te verhullen en toch lekker koel.

Leggings Cotton Lovely Legs – Me Tea Time – XL – € 34,95

Net als in mijn vorige blog voor Bij Tante Pollewop – Blutsgeschwister, combineer ik dit gave jurkje met de geweldig fijn draagbare legging in die lieve print ‘Me Tea Time’. Ik heb hem uitgebreid beschreven in mijn vorige blog (klik hier) maar ik wil hem zeker nog even noemen. Hij match helemaal goed met de Tutti Frutti print omdat in deze print witte stipjes en witte bloemetjes zitten, die door de roomwitte legging geaccentueerd worden.

Deze legging is gemaakt van biokatoen, heeft veel stretch en is goed vormvast. Met mijn lengte van 1.74m valt ie prachtig op de voet zodat je hem ook kan dragen met een laag schoentje of sandaaltje. De tailleband zit bij de navel en is gemaakt van een normaal, niet te strak zittend elastieken band.

Wil jij ook swingend de zomer in in zo’n gaaf Blutsgeschwister outfitje? Bezoek dan zeker de webshop http://www.bijtantepollewop.nl en neus eens lekker in de grote collectie. Klik hieronder op de linkjes voor directe doorstappers naar de getoonde items:

Links

12 reacties

  1. Weer smullen… Wat Joyce al zegt: de details waarop je ook letterlijk inzoomt, helpen goed om een duidelijk beeld te krijgen van de jurk! Dankjewel voor deze fijne blog weer 😘.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.