MAG.nl: sandalen trend 2022…

Sinds deze zomercollectie heeft MAG.nl (ja die van de Megamoks) een nieuwe loot aan de boom: de sandalen-serie “Feet”. Deze sandalen en muiltjes kenmerken zich door een anatomisch gevormd voetbed. Dit zegt MAG.nl er zelf over:

Feet: de nieuwe sandalenlijn van MAG. Loop sportief, trendy en supercomfortabel de zomer tegemoet! Deze MAG Feet 3501 in modieus en feestelijk Ristretto is dankzij 3 banden met verstelbare velcrosluiting en een enkelsluiting met gesp gemakkelijk aan de vorm van je voet aan te passen. De studs en gesp in oud goud geven deze sandalen een extra modieus tintje. Ze zijn gemaakt van soepel leer met metallic effect.

De zool van de sandalen uit de Feet lijn heeft een goed profiel en is geïnspireerd op de MAG Megamok met een sportief accent. Het grote geheim van Feet zit hem in de voetbedden. Die zijn gemaakt van een kurkmenging en bedekt met zachte suedine. De voetbedden zijn anatomisch gevormd waardoor ze je voet optimaal ondersteunen en je minder snel moe wordt.

Let op: het voetbed is niet uitneembaar.

Schoenen die de MAG belofte: Geweldig lopen op schoenen met lef en karakter, volledig waarmaken. Een musthave voor de zomer!

Feet: 3501 Ristretto:

Ik mocht van MAG een nieuwe sandaal uitkiezen en testen voor jullie. Ik koos voor de sandaal met de combinatie met klittenband en de grote stoere gesp op de enkel. De kleur Ristretto (brons) was snel gekozen. Lekker stoer en shiny!

Het voetbed doet wel denken aan de bekende Birkenstocks. Ze hebben dezelfde feel en ook wel de looks. Het anatomisch gevormde voetbed ‘dwingt’ jouw voet zich te voegen maar wordt na langer dragen steeds meer jouw eigen. De kurken laag ertussen wordt dan gevoegd naar de stand van jouw voet.

Het opstaande randje rondom het voetbed is meer een dingetje voor mij. Mijn kleine teentjes zijn er niet echt fan van. Ook dat wordt met veel dragen gelukkig beter… Het voetbed is bekleed met heerlijk zacht suedine… daar loop je graag met blote voetjes op😍

Het leer van de banden is licht en erg soepel. Ze zijn door het klittenband makkelijk te stellen naar je voet en schuren of knellen nergens. De studs en gesp maken de sandaal lekker stoer! Ook is de zwarte zool, met de kenmerkende megamok ribbels aan de zijkant, een mooie statement.

De sandalen wegen wel meer dan je zou verwachten. Wellicht komt dit door de kurklaag… ik vond het verrassend. De sandalen vallen qua maat echt groot. Ik moest mijn maatje 40 omruilen voor een maatje 39!

Check de hele serie eens op de website van MAG! Klik op deze link: http://www.mag.nl/sale. Er zijn in totaal 4 verschillende modellen in de Feet-serie, allen weer in diverse kleuren. En, ook zeker leuk: ze zijn in de SALE!!!! 

Ik kreeg deze sandalen (Feet 3501 Ristretto) voor het schrijven van deze blog.

Fotocredits: Petra Koops❤️

7 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.