MAG Creative Footwear: de wintercollectie van 2022. Dit zijn mijn keuzes!

Ook deze winter kan je weer heerlijk shinen met een paar geweldige designer beauties van schoenenlabel MAG Creative Footwear. Je weet wel, die van die Megamoks uit de jaren ‘90🤩. Ze zijn natuurlijk nooit weggeweest maar ze zijn weer helemaal terug en hoe!!! Deze winter staat een dijk van een collectie voor je klaar: Natuurlijk de bekende Megamoks en de gave Empress Boots, maar ook weer lekkere kekke sneakers, laarsjes etc etc.

Ik mocht weer 2 boots testen en laten zien. Mijn keuze werd een beetje gestuurd door leveringsvertragingen (ja ook dit label heeft ermee geworsteld). Ik koos ik voor 2 hele nieuwe uitvoeringen van mijn favoriete modellen: 

MEGAMOK 4012 BEIGE CAYMAN – maat 40 – €169,90

De Megamok schoen zit onvolprezen lekker aan de voet!!! Dat komt door de speciale en unieke productietechniek van dit model. Ze knellen niet, ik sjouw er echt hele lange dagen op (deze zomer heeft zijn panterbroertje mij alle festivals doorgeholpen!) en ze staan gewoon leuk onder broeken en rokken!!!

De Megamok laat je voeten kleiner lijken! Thuis noemen wij dit type schoen ook wel booties hahaha. Deze Megamok, met zijn stoere gespjes die je eenmalig afstelt op jouw voet, doen mij ook denken aan de jaren ‘90. In mijn New Wave tijd droeg ik ook zo graag ‘punto’s’ met gespen🤗

De instap is simpel en prettig door de lange rits aan de binnenkant van de schoen. Zo kan je snel in- en uit je booties en door de slimme manier van constructie lekken de ritsen 100% NIET!!

Ik koos voor de kleur Beige. Een gave all-round kleur die met zijn warme gloed perfect past bij mijn altijd gekleurde garderobe, nu in herfsttinten. Ook staan ze gaaf onder mijn zwarte en donkere items door de zwarte zolen.

Wil je liever een donkere schoen? Kan natuurlijk! Ze zijn ook verkrijgbaar in zwart leer! Wat ik keileuk vind aan mijn nieuwe Megamoks is de cayman imprint van het leer. Afgelopen zomer zag je deze imprint al verschijnen en gelukkig mag deze imprint blijven😍. Vind je dat te druk? Kies dan de Megamok met glad leer!! 

De Megamoks hebben zeker geen smalle leest, wat voor onze bredere pootjes wel fijn is. Verder valt dit model erg goed op maat dus heb ik ook mijn eigen maat 40 besteld. 

Wisten jullie dat MAG al jaren een paar sokken cadeau geeft bij een nieuw paar gekochte boots? Inmiddels heb ik al vele seizoenen aan Socks in mijn lade liggen maar daar liggen zo nooit lang hahaha: ze zitten zo lekker, ik pak ze soms zo van de waslijn!

EMPRESS 8008 DEEP BRONZE – maat 40 – €189,90

Een ander (en inmiddels) vast model van MAG.nl is de Empress schoen! Vanaf dag 1 dat dit model in de collectie kwam mocht ik ze laten zien en dragen en wat blijven ze gaaf!!

Toen de eerste glimpjes in de socials kwamen, zag ik een keigaaf detail: een zwart ‘bandje’ langs de zijkant van sommige boots, met witte letters. Daar werd ik totally flieft op!!! En gelukkig bleek juist die stoere Empress Boots waar ik een oogje op had, ook zo’n ‘bandje’ te hebben!!!

Toen ik de laarsjes uitpakje, moest ik ff keihard lachen om mijn onnozele zelf: dat coole ‘bandje’ was niets meer of minder dan de rits😂. Maar… wel supergaaf om van zo’n noodzakelijk onderdeel een blikvanger te maken!

De Empress Deep Bronze heeft een vetersluiting die je eenmalig afstelt en daaroverheen zit een brede leren band met klittenband. Deze band is gepolsterd en in mooie banen doorgestikt. Deze details vind je ook terug op motorlaarzen. Ik denk ook dat ik daarom viel op deze uitvoering.

De schoen is een combinatie van zacht nappaleer en lakleer. Daardoor krijgt ie die stoere en tevens chique look. En wat ook bekend is, zeker als je mijn blogs al langer volgt: dit zijn eindelijk hoge hakken waar je wel comfortabel op kan lopen!!

De Empress winterboots heb ik in maat 40 besteld. De leest valt langer dan de Megamoks dus ik zou maat 39 kunnen hebben qua lengte maar hij valt ook smaller dan zijn beroemde broertje. Zomers is dat prima als ik met blote voeten in mijn schoenen loop maar in de winter is dat met sokken echt te smal. Dan kies ik liever voor meer breedte. Heb je smallere voeten, overweeg dan toch het maatje kleiner. 

Meten is Weten

Op de website van MAG.nl vind je perfecte maattabellen die per model jou helpen de juiste maat te kiezen. En, zowel verzenden als retouren is bij dit label gratis!!! Met zoveel goede stappen kan deze online-only-shop niet anders dan een hele fijne winkelervaring worden.

Margriet Winterfair 2022

Maar, mocht je nou toch echt graag live willen passen? Kom dan tussen 25 november en 1 december a.s. naar de Margriet Winterfair! Daar heeft MAG.nl een grote stand met heel veel schoenen om te passen (en te scoren met ongetwijfeld weer goede beursacties)! En…FUNFACT: deze fashionblogger is er zelf ook, in de stand om jou te adviseren!!! Ik ben er zondag 27, dinsdag 29 en woensdag 30 november!!! Zie ik jullie daar?

Voor deze blog ontving ik van MAG Creative Footwear deze twee paar schoenen. In de blog draag ik outfits van zowel Tante Betsy als LaLamour. Al deze outfits zijn te zien in toekomstige en huidige blogs. Klik op deze link om ze te selecteren: KLIK

7 reacties

  1. Ik ben ook helemaal weg van die gave schoenen en ik droeg zo ook inderdaad al
    In de jaren 90 ik was toen zwanger van mijn tweeling en ik liep altijd op mijn megamoks
    En nu heb ik inderdaad ook al mijn eerste paar gescoord 😍😍😍😍😍😍terug in de tijd

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.