Groot Groter Groots! Tante Betsy maakt een punt. En hoe!!!

Dat Tante Betsy zich nooit inhoud wat betreft designs, dat weten de vaste fans natuurlijk allang. Maar toch verraste zij haar fans met deze bold en verrassende uitvoering van de vertrouwde stip: de Big Dot!!

En of die BIG is zeg!! Wat een gave uitvoering is dit. Met deze print kom je echt ergens binnen zeg… poeh poeh. Heerlijk om je kleren voor je te laten spreken. Ik houd er van. En zo lekker funky ook. 

De Big Dot print komt in deze collectie in twee uitvoeringen: in zwart met een Cream-white dot, of in Cream-White met een zwarte dot. Nou vind ik zelf de eerste variant een beetje een veilige keuze, dus wil ik nou juist de Wit/Zwart variant aan jullie laten zien.

Ik koos voor de Mirabelle Blouse Big Dot Cream (al uitgebreid laten zien in de blouses blog HIER), de Legging Big Dot Cream en… TATAAAA!!! de Full Circle Skirt Big Dot Cream. Die rok… ooohhhh echt, een droom die elk klein meisje al heeft gedroomd en die nu gewoon werkelijkheid is… Wat een ROK.

De stof die Tante Betsy gebruikt voor deze serie is het heerlijke EcoVero: zeer duurzaam geproduceerd, heerlijk zacht en van een zware kwaliteit. Soepelvallend en met een fijne stretch dankzij het toegevoegde elastane. Ik ben echt groot fan van deze stof.

De kleur ‘Cream’ is inderdaad een crème wit. Daar waar afgelopen winter gekozen werd voor ‘Blush’, welke een roze gloed had, is deze kleur echt een mooie warme wit… Ik houd hier echt van, gewoon wit vind ik veel te kil en koud. 

De Big Dots zijn erop gedrukt of geprint. Dit is wel best dik opgezet en ik was een beetje bang, met name bij de legging (want die stretcht best wel mee), dat die Dots zouden craqueleren maar dat bleek gelukkig niet het geval. Ik heb geen was-test gedaan dus daar kan ik niets over zeggen. 

En dan nu: de Full Cirkle Skirt:

Wat een droom van een rok is dit! Hij is werkelijk echt waar een volle cirkel. Waanzinnig wijd, rond en soepel. Door de hoeveelheid stof valt ie mooi zwaar klokkend om de benen. Hier hoef je niet bang te zijn dat de rok opwaait hahaha.

De rok heeft een goede brede pas als boord die perfect strak om de taille blijft zitten. Ik heb mijn eigen maat S gekozen. De rok valt echt goed op maat. De brede pas kleedt ook mooi slank af. 

De rok heeft (super fijn) steekzakken waar je dus zelfs wel iets in kan doen… de tailleband zit strak genoeg dus zakt ie niet af en in al dat stof zie je geen bolle zakken zitten hoor. 

De rok is middellang, bij mijn 1.73m valt ie op de kuit. Een mooie sierlijke lengte die heel vrouwelijk is. Ik heb de rok nagemeten in mijn maat S: De taille is 35 cm platgemeten en de lengte is 80 cm. De tailleboord (de pas) is 8 cm hoog.

Ik heb de Skirt gecombineerd voor deze blog met de Mirabelle Blouse Big Dot Cream. Ik vond dat wel een hele mooie combinatie. Sowieso is de Mirabelle blouse heel sierlijk en feminien. Maar je kan hem ook supermooi combineren met een effen Button Shirt. En! Destijds bij mijn bezoek aan de Brandstore, paste ik de Skirt Big Dot Black en droeg daar de rode Velvet Sweater op. Zo gaaf ook weer! Klik HIER voor de blog!

Als laatste laat ik de Legging Big Dot Cream nog zien:

Tante Betsy’s leggings zitten altijd heerlijk en maken combineren kinderspel! Altijd matchen ze goed met vele items in de collectie en kom je dus ook smashingly beautiful binnen! 

De legging heeft dit keer een breed elastiek bovenin en geen brede pas, zoals vorig winterseizoen. Ook zijn ze nu niet gemaakt van bamboe viscose maar van EcoVero welke toch iets steviger is qua rek en vormbehoud. De legging draagt werkelijk heerlijk. 

De legging valt mooi op maat en de pijpen zijn lang! Dat is zeer goed nieuws voor de wat langere dames onder ons. Ik heb de legging onder meerdere items gedragen bij de fotoshoot en heb geen last gehad van afzakken of ’knieën’ in de stof. 

Ik vond de legging onder de Full Circle Skirt ‘a bit to much’… Je krijgt dan toch een beetje een 101 Dalmatiers gevoel zeg maar. Dus koos ik onder de skirt voor de Tante Betsy panty Black. Maar onder het fijne Skirt Bow staat deze legging vet gaat hoor. En ja, de kleuren Cream matchen perfect. 

Mochten jullie willen weten waar de items van deze blog verkocht worden, bij jou in de buurt, check dan het linkje HIER, naar de verkooppunten van Tante Betsy. 

Onder de Skirt draag ik mijn (toevallig) in dezelfde kleur Crocoleren Megamoks van MAG.nl. Lekker stoer en beetje ondeugend vind ik zelf. Maar je kan er ook een fijn pump, een hoge laars of zelfs sneakers onder dragen. 

Ik heb uiteindelijk niet gekozen voor deze dream-skirt. Om de simpele reden dat er zoveel te kiezen was. Zowel de blouse als de legging vielen om dezelfde reden af. 

12 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.