Vlinders in je buik, op je buik, onder je buik… Ohhh Tante Betsy toch!!!

Ik vind het zo knap hoe Tante Betsy elk seizoen weer zoveel nieuwe prints bedenkt voor haar collecties! Waar Alisa ooit begon met bestaande (maar evenzo goed fleurige printjes) is zij al jarenlang bezig om naast haar eigen modellen ook haar eigen prints te ontwerpen. Dat maakt dit label zoveel meer uniek dan dat zij al was!!!

Dit seizoen heb ik jullie al mogen verwennen met de nieuwe prints en ook nu weer: Ik ga jullie de Fit & Flair dress Peggy Ann laten zien in de print Butterfly Beam Black! Ik draag deze dress in mijn eigen maat S. Om dit model te kunnen laten zien moest ik kiezen uit maar liefst 6!!! verschillende prints. Dit seizoen zijn er dus 6 uitvoeringen van dit populaire model.

Dress Peggy Ann Butterfly Beam Black – S – € 139,95

Met deze jurk maak je een statement van jouw verschijning. Dress Peggy Ann is een waanzinnig vrouwelijke jurk met en strak bovenlijfje en een zwierig wijde rok. De reverskraag geeft haar toch wel weer iets zakelijks en ook de stoere stoffen riem met grote zwarte gesp geeft de jurk haar krachtige uiterlijk.

De jurk is zeker niet kort! Hij valt mij mooi over de knie, net boven de kuit zelfs. De doorknoopjurk heeft goeie diepe steekzakken en de gekozen stof, een dikkere EcoVero, laat de rok lekker zwaar om de benen zwieren zonder meteen op te waaien. Ook verhult het (zeker samen met de print) eventuele oneffenheden!

De jurk valt goed op maat. Ik heb haar natuurlijk nagemeten in maat S: De OTO is 44cm, de Taille is 43cm en de Lengte is 114cm. De mouwen zijn netjes aangesloten zonder strak te zitten en vallen op de hand.

De print is een lekker stoere versie van een vlinder. De vleugels zijn doorzichtig zodat de stralen achter de vlinder erdoorheen schijnen (of de stralen, de beams, lopen vanuit de vleugels dat kan ook). De kleur is niet spierwit maar romig, bijna crème kleurig. Het zwart is wel mooi diep van kleur. De binnenkant van de jurk is ook zwart dus geen gedoe met doorschijnen.

De rok valt in mooie plooien naar beneden, zoals je op deze foto goed kan zien. De stoffen riem zit mooi en breed in de taille wat de overgang van het strakkere lijfje naar de wijde rok mooi accentueert.

Dress Peggy Ann vind ik een echt all-round Dress: ook hiermee kom je in iedere situatie prima uit de verf. Je kan hem ook eindeloos stylen. Bij deze blog koos ik voor mijn retro boots want ja… Als je toch in een retro B&B bent, dan wil je dit graag accentueren toch? Maar evenzogoed draag je er een sneaker onder of je Docs… En je kan er een vet spijkerjasje over dragen. Geen slecht plan nu we het toch wat frisser houden in huis.

Alle foto’s van deze blogserie zijn gemaakt in en om het gezellige B&B Retrohuisje Goed/Fout in Olst. Ik vond deze locatie prachtig passen bij de mooie collectie van Tante Betsy. Wisten jullie dat Olst vlakbij de geboortegrond ligt van ons aller Tante? En dat deze omgeving, waar ik zelf ook vlakbij ben opgegroeid, werkelijk prachtig is? Op fietsafstand van Deventer, tegen de IJssel aan en dus echt de moeite waard om te bezoeken!!! Dank jullie wel lieve Luisella en Femke voor jullie enthousiasme, jullie gastvrijheid en hartelijkheid. We hebben het fijn gehad en genoten van ons stapje terug naar onze jeugd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.