LaLamour’s Flowery Print… klein maar zo fijn!

In de waanzinnig kleurrijke en theatrale prints die LaLamour in haar wintercollectie 2022 heeft, vind ik de print ‘Flowery’ bijna een vreemde eend in de bijt: De print kenmerkt zich door de kleine bloemetjes die met sierlijke rankjes zich slingerend op een mooie bruine of groene ondergrond draperen. De bloempjes hebben prachtige kleuren cerise, blauw en geel en de blaadjes zijn (uiteraard) groen.

Het geheel komt erg rustig en fijntjes over dus voor wie niet wild is van de grote bloemprints maar de plainserie ook wel wat erg rustig vindt, is dit natuurlijk een perfecte print! Ik vind deze verrassing in de collectie in ieder geval een heerlijke toevoeging want ja, zelfs ik heb wel eens zin in iets rustigers, iets minder ‘in your face’.

A-line Skirt Flowery Brown – S – € 49,95

Ik koos ervoor om jullie het rokje te laten zien, maar ik heb enorm getwijfeld omdat ook de long dress mij waanzinnig aantrok. De keuze viel op de skirt omdat ik hem toch praktischer vond in het dagelijks dragen. De Long Dress is toch meer voor feestelijke dagen en daar ben ik na 2 jaar corona stilstand wel een beetje uitgegroeid, merk ik.

De Skirt Flowery Brown is een echte A-line borderskirt. De brede pas van taille tot heup, het A-lijntje van de rok: DE borderskirt kenmerken. En! een zeer gangbaar en populair model daarom ook. Je kan hem dragen zoals ik, in de taille, of als je een minder uitgesproken taille hebt, op de heup. Dat laatste is ook superhandig als je langere benen hebt en je graag de rok op knielengte draagt!

De Flowery Skirt laat zich prima combineren met veel tops en leggings/panty’s. Door de vele kleurtjes kan je je outfit kleurrijk of ingetogen afstylen. Ik koos voor de Chicory Coffee Tight Trouser en de Cable Gold Tight Trouser uit dezelfde wintercollectie. Ook voor de tops maakte ik de keuze uit die twee prints. Zo zie je hoe je hetzelfde rokje zowel speels als ingetogen kan dragen.

Meten is weten

Ik vind het rokje prachtig op maat vallen. Hij trekt nergens, zit niet strak en valt mooi op de knie. Het is gemaakt van organic cotton met wat elasthane voor de stretch en valt slank naar beneden. Niet persé vloeiend, maar katoen gaat na een paar keer wassen wel soepeler vallen.

Zoals jullie van mij weten, heb ik het rokje plat gelegen opgemeten met een meetlint. Ik gebruik ook altijd hetzelfde meetlint want ja, ook daar zit onderling nog wel eens verschil in. De Taille was in mijn maat S 38cm, de Heupbreedte was 46cm en de lengte was 55cm.

In deze print heeft LaLamour ook een hele serie uitgebracht. Zo kan je kiezen voor fijne zipperdresses, mooie blouses, shirts en de al genoemde Long Dress. De print komt in de 2 genoemde basiskleuren: bruin & groen.

Kijk op dit moment eens goed rond in de winkels die LaLamour verkopen: velen hebben al prachtige SALE prijzen! Zo weet ik bijvoorbeeld dat So Much Fashion in Heerenveen mooie stapelkortingen geeft (stenen winkel en webshop) en Donna Donna in Venlo (geen webshop, wel Facebook waar alle aanbiedingen staan en een PB is zo gestuurd) is ook al met hele strakke prijzen bezig.

Vergeet in het noorden Kloffieleut in Leens niet (Facebookpagina) en een speciale SHOUT OUT!!! gaat naar Bouke van Bij Tante Pollewop: In deze hele spannende tijden heeft Bouke de grote stap genomen om haar webshop uit te bouwen met een stenen winkel in Oudenbosch Braband. Wat wens ik deze sympathieke vrouw waanzinnig veel succes met haar net geopende winkel en gun ik haar dat alle lieve Brabantse en Zuidelijke vrouwen in de winkel op bezoek komen. En natuurlijk heeft Bouke een prachtige LaLamour collectie!!!!!

De Tight Trouser Chicory Coffee heb ik gekregen voor de blogserie van LaLamour. Alle leggings en de coltrui heb ik beschreven in eerdere blogs. De gedragen boots van Sendra en La Pintura zijn eigen collectie en vond ik op MP en bij Boeties.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.