Als de nieuwe collecties komen, waar ga je dan naar toe?

Somuch Fashion: de winkel

Van alle geweldige kleurige kledingwinkels die ik ken (en dat zijn er echt veel), is Somuch Fashion er eentje waar ik al sinds jaar en dag graag naar afreis om de nieuwe collecties te passen en te besnuffelen. Te keuren en te voelen. De bewonderen en ja natuurlijk, ook om te kopen… Niets vrouwelijks is mij vreemd natuurlijk.

Een still van een boomerang filmpje… wat een gaaf shirt van LaLamour…

Waarom ga ik graag naar Binnie en haar zus Ida? Ten eerste omdat mijn keuzes die ik in mijn hoofd altijd maak bij het zien van de eerste digital lanceringen, vaak overeenkomen met de gekozen collectie van Somuch Fashion. Blijkbaar hebben Binnie en ik regelmatig dezelfde smaak.

Binnie en Ida

Ten tweede is het de hartelijkheid waarmee je als klant wordt ontvangen. Je bent er welkom. Je mag er naar hartelust snuffelen. Binnie en Ida laten je rustig je gang gaan maar indien nodig, helpen ze je graag. Ida heeft een opleiding gehad in fashion en weet als geen ander jouw lichaamsbouw in te schatten en daar de meest mooie outfits bij te vinden. Verrassingen zijn daarbij gegarandeerd!

Als laatste is de overzichtelijkheid van de winkel voor mij een belangrijke pré! Binnie heeft hier enorm veel aandacht aan besteed afgelopen jaar. Minder vol, meer oog voor detail. Nieuwe rekken waarop de collectie mooier uit komt zodat je beter in 1 oogopslag kan zien welke combinaties er mogelijk zijn.

Omdat Binnie ook accessoires en schoenen inkoopt, kan je bij haar in 1 keer een complete outfit scoren. Ze heeft prachtige bijpassende schoenen van o.a. Miz-Mooz die perfect bij haar collectie aansluiten. Heerlijk zittende schoenen. Verrassend, tikje stout en lekker retro!

Natuurlijk heeft zij ook de mooie oorbellen van MARGOT by MWM, van Urban Hippies, van EllenStyll en die geweldige armanden van Lot & Lien. In deze Heerenveense winkel kijk je je ogen uit. Je kan hier heel wat uurtjes stukslaan dus ook zeker de moeite om er een reisje voor te maken.

Labels die nu prominent in de winkel hangen zijn: MARGOT by MWM, Blutsgeschwister, LaLamour Fashion, King Louie en Tante Betsy. Er zijn nog meer labels hoor, maar deze sprongen er voor mij ten minste wel uit. En als het niet in de winkel hangt, maar wel op de website staat, halen de zusjes het graag (mits beschikbaar) voor je naar de winkel uit het magazijn…

Shopuitje met Ilona en Sigrid, twee jurkenzusjes

Afgelopen vrijdag was het zover: ik ging samen met Ilona (Karin moest helaas wegens ziek afmelden) naar Heerenveen en daar troffen wij Sigrid, die gewoon vanuit Antwerpen 3 uur afreist. Deze leuke lieverds ken ik al jaren via de jurkengroepen en we hebben altijd zoveel plezier met elkaar… Dus dit soort uitjes zijn werkelijk goud waard.

Het werd weer een dag lachen gieren brullen en vooral heeeeeeel veel passen, proberen, kletsen en yup; ook fotograferen. En daar wil ik jullie graag het e.e.a. van laten zien natuurlijk. Wat was er veel moois!! Dit voorjaar kenmerkt zich door de fantastische kleuren: de net iets feller dan pastel roze, oranje, rood, geel, lichtblauw en groen. En dan nog bij voorkeur goed met elkaar gemixt en gematcht.

Voor mij is Somuch Fashion ook een goto-place als ik MARGOT jurkjes wil passen/kopen. Binnie koopt dit label ruim in dus keuze plenty. Inmiddels weten veel dames dit ook en wordt er naar lieve lust gepre-orderd. Dus, als je iets hebt gespot, contact dan tijdig deze winkel want bij dit label is: Op=Op! Ikzelf viste ook meteen al achter het net bij mijn wensjurkje. Die is dus ook niet meer leverbaar.

Door deze hele blog heen heb ik jullie al veel combinaties en mooie jurkjes laten zien. Alles wat gefotografeerd is, is in maat S gepast. Deze maat is voor mij helemaal prima. Zeker bij de labels die ik hier heb gepast en die ik hierboven al noemde. Het zijn ook labels die enorm maatvast zijn! Er was 1 jurkje dat ik ruimer vond vallen. Dat kan door het model komen, ik heb een holle rug dus soms is dat niet een goede match met een bepaald model…

Mijn blog is vooral bedoeld als een gezellig verslagje van een leuke dag en een klein kijkje in de mooie collecties van SoMuch Fashion. Terwijl wij genoten van alle mooie kleding, regelden Binnie en Ida lekker koffie en thee en zelfs nog lunch ook!!! Hoe lief is dat?! Kon natuurlijk omdat wij in de stilte voor de storm kwamen en ach jullie weten het ook wel: we komen er al jaren en gaan way back…

Nomnomnom… Lekker gesmikkeld…

En altijd altijd altijd pas ik op een gegeven moment een jurk voor de fun, waarvan ik bijna onmiddellijk weet: “dit had ik niet moeten doen… Dit knalt mijn budget volledig aan flarden”… Kennen jullie dat? Nu gebeurde dit ook weer hahaha… Ooohh ik ben overbeterlijk. Maar deze mididress van MARGOT kon ik toch echt niet laten hangen? Zeg nou zelf…

En lieve Ida kwam pardoes met deze geweldige roze jeans van Cloud9 aan. Dat is er eentje van aantrekken en wegwezen. Veel stretch en en prachtige pasvorm & lengte. Die mocht ook mee. Wisten jullie dat Cloud9 het kleine zusje is van Zilch? Een echt Nederlands broekenmerk die alleen duurzaam produceert.

Lief, romantisch en top voor deze zomer: Het retro topje van Blutsgeschwister op die kei-gave jeans van Cloud9

Wat ik bij Binnie op de website (klik: http://www.somuch.nl) al zag was deze top van MARGOT: die kleuren, dat boordje… mmmm wat een leukerd. En dan bij het aantrekken nog in ooohhh en aahhhh vallen omdat je die geweldig geinige mouwtjes niet eens had opgemerkt!! Ik ben sinds het afvallen wel ruimer in mijn kledingkeuze gaan zitten. Ook shirts en rokjes draag ik nu graag. Dus, ja vooraf wist ik al: dit shirt moet mee!

De sneaky verrassing was het shirt van Queen Kerosin. In een XS by the way, maar met een tekst die ik weer te grappig vind: ‘Trust No One’… Altijd goed en heel fijn te matchen met zoveel. En jullie weten het toch? Ik zal altijd tegenover al het zoete iets vuigs zetten, iets stoers… Anders is het gewoon geen Caro-outfit hihihi. De pruik werd mij (enigszins onvrijwillig) uitgeleend door de paspop, die keihard getackeld werd door Ida hahaha.

Mijn wensenlijstje is weer eens mega lang geworden. En echt heus, niet alles zal in mijn kast komen (en dat is maar goed ook). Maar ik ben die nacht pas laat in slaap gevallen en heb in kleuren gedroomd. Ik verheug mij onwijs op de zomer: Op modegebied is dit werkelijk een walhalla van kleuren…

Voor wie nog gaat shoppen komende tijd: heel veel plezier. Bedenk dat, wanneer je alles hebt gezien, je echt dat uitkiest wat je echt graag wilt dragen. De prijzen zijn, voor zover mogelijk, nog redelijk gehouden maar ja, ook hier merk je de inflatie echt. Het leven is nu veel duurder dus je kan niet alles. Gun jouw favoriete winkel daarom (als het kan) minimaal 1 aankoop voor de volle prijs… Daarmee geef je jouw winkel bestaansrecht en kan er ook weer een volgende collectie ingekocht worden.

Alle foto’s zijn gemaakt door mijn shopvriendinnetjes en door Ida of Binnie. De foto’s van Ilona en Sigrid zijn met toestemming geplaatst. Op mijn socials vind je nog een gezellige reel met leuke boomerang-filmpjes zodat je diverse outfits ook in beweging kunt zien.

15 reacties

  1. Wat een zaligheid om te lezen! De pret spat van m’n schermpje af 🤗🤗🤗. En zo heerlijk veel foto’s, zodat we echt een mooi inkijkje in de collectie krijgen ❤️, dankjewel, Caro!

    Geliked door 1 persoon

  2. Wat een boel leuke dingen weer! Die jeans, die kleur! Helaas (hoewel gelukkig voor m’n portemonnee) kan ik die uitlopende pijpen niet dragen, want ruzie met m’n braces.
    Ik ben sinds vorig jaar ook helemaal fan van Queen Kerosin. Ik heb er inmiddels een paar baseball jackjes, een jurk en een shirt van. Zo stoer-vrouwelijk!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.