LaLamour is een JUMPSUIT tovenaar!!! Kijk maar eens gauw!

Het zal geen geheim zijn dat ik ben groot fan ben van de jumpsuits van LaLamour! En zij zijn zeker fan van dit unieke kledingstuk want in elke collectie vind je wel een aantal exemplaren! Deze zomercollectie is weer een topper!! Dus ja, ook de jumpsuits spatten er aan alle kanten van af!!! Ik heb 3 mooie zomer jumps voor jullie om te laten zien: de Jumpsuit Rose, de Plain Viridian Green en de Black!

Het model van alle jumpsuits & de stofsoort zijn in deze zomeruitvoering gelijk. De print en/of de kleur zijn verschillend: Dit jaar is natuurlijk DE print gekozen waarmee LaLamour zich al jaren onderscheid: een prachtige rozenprint. Zo levensecht dat je bijna niet kan geloven dat het stof is! De kleurschakeringen zijn een warme mix van geel, rood, roze en groentinten. De bloemen zijn vol en zwoel… De ondergrond is zwart zodat de kleuren extra knallen.

De Jumpsuit Rose heeft mooie contrasterende biesjes met een kantje langs het decolleté en armgaten en een striklint in diezelfde felle roze tint. De twee effen jumpsuits in de kleuren Viridian Green (zeg maar turquoise) en Black hebben juist alle details in exact dezelfde kleur als de suit zelf.

Alle jumpsuits deze zomer zijn gemaakt van het duurzame Ecovero viscose van Lenzing. Deze stof is zo mooi zacht, het valt vloeiend en heeft een uitstekend vocht absorberend vermogen. Het is een zeer goed, zo niet beter alternatief voor biologisch katoen. Het is zeker een beter duurzaam alternatief!

De jumpsuits hebben een brede striklint die bestaat uit 2 delen die in de zijnaad zijn vastgenaaid. Ze zijn lang genoeg en bieden zo diverse strikmogelijkheden: Alleen naar achteren of naar voren gestrikt, gekruist op de rug of op de buik, of zelfs in de zij… Wat alleen niet kan is de keuze om het striklint niet te gebruiken. Dat vind ik een beetje jammer.

De jumpsuits van LaLamour vallen prachtig op maat! De broekspijpen zijn voor de wat kortere vrouw aan de lange kant maar die kan je zelf in (laten) korten. Dus ook de langere vrouw komt met deze jumpsuit goed weg! De pijpen zijn prachtig wijd. In combinatie met het Ecovero krijg je dan een mooi zomers zwierig effect waardoor je graag kiest voor deze broek!

De top van de jumpsuits is een mooie singlet overslag. Deze is niet al te ruim bemeten dus wil je bh er graag naast piepen. Kies daarom eentje uit die mooi matcht met de top of kies er eentje die wat smaller of lager gesneden is. Een balconny-model kan er goed bij!

Het decolleté vind ik zeker niet te diep!! Maar als je een grotere buste hebt, zou het wel wat spannender kunnen worden. Je kan dit opvangen door er een hemdje onder te dragen. Dat deed ik voor mijn afvallen altijd!

De twee effen jumpsuits zijn dus identiek aan de print variant. De zwarte jumpsuit is niet te koop in de winkels maar met een berichte naar LaLamour wel te bestellen! Naast Viridian Green is de jumpsuit ook verkrijgbaar in Pottery Clay. 

LET OP! Ook zijn de jumpsuits verkrijgbaar in de 3 kleuren Oriënt print! Dezelfde mooie ecovero en passende details. Zoek maar eens in de webshop van LaLamour! Deze variant is ook bij meerdere verkooppunten ingekocht!

De zwarte jumpsuit is echt een supergaaf item!!! Hij kleedt prachtig mooi af, hij kan geweldig kick-als gedragen worden op een sjiek feest en geeft je een enorme boost zelfvertrouwen!

De Viridian Green Jumpsuit schreeuwt om een stroll langs zonnige stranden en een beachclub (waarbij je natuurlijk jouw plain sleeve piece bij de hand hebt voor de wat killere zomeravond)

En de jumpsuit Rose draag je op jouw schoolreünie en blaas je al jouw pestkoppen van vroeger omver! En natuurlijk windt je op kantoor jouw vervelende collega’s hiermee om jouw vingers😂 

Meten is weten:

De maten van LaLamour zijn al jaren enorm stabiel! Ik heb uiteraard toch de 3 items in mijn eigen maat, S, voor jullie nagemeten. En, voor alle maten heeft LaLamour ook een prima eigen maattabel op hun site staan! De OTO is 40cm, de Taille is 36cm. De Totale lengte van de jumpsuit is 148cm, met een Binnenbeenlengte van 80cm. De wijdte van de broekspijp is platgereden 32cm.

De prijzen en waar te koop:

De jumpsuits uit de (effen) plain serie kosten € 122,50. De geprinte jumpsuits (print Rose en print Oriënt) kosten € 139,00. De jumpsuits zijn goed ingekocht. De jumpsuits verkopen ook erg goed en zijn bij sommige punten in een paar maten al uitverkocht. Klik dus vooral op deze link (👉KLIK👈) om alle verkooppunten te vinden. Ik weet helaas niet wie welke varianten heeft ingekocht. En uiteraard staan de jumpsuits ook in de webstore van LaLamour: (👉KLIK👈)

Voor deze blog mocht ik 1 jumpsuit uitkiezen. Als je mij een beetje kent, dan zal het geen verrassing zijn dat de zwarte jumpsuit niet terug gegaan is naar LaLamour!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.