Een zomer rondstappen op de nieuwe sandalen van MAG.nl… Hoe zou dat gaan bevallen?

Na de hit van vorig jaar: de rode sandalen Megamok 4011 Rose, mocht ik dit jaar jullie de waardige opvolger: de Megamok 4071 Forrest laten zien (en grondig uittesten uiteraard).

MAG Creative Footwear Megamok 4071 Forrest – maat 40 – € 149,90

Deze nieuwe sandaal van MAG Creative Footwear is weer een beeldschoon plaatje hoor!!! Op de vertrouwde megamok leest geschoeid zodat hij dezelfde loop-eigenschappen heeft.

En toch zijn er flinke verschillen! Deze sandaal heeft namelijk een sluiting hoog op de enkel. Dat is echt een heel ander gevoel dan de lage sandaal.

Daarnaast heeft de megamok 4071 een verstelbare brede band over de wreef, die je met klitteband kan aanpassen maar jouw voet! Zo zit deze sandaal altijd mooi aansluitend.

De gespjes van de nieuwste sandaal van MAG.nl zijn echte eyecatchers. Ik viel er gelijk op. Ondanks dat ze ranker en kleiner zijn dan de grote gesp, hebben ze die extra oempfff❤️

Maar een kritisch nootje: dat kekke extra pootje over de gesp maakt het doorhalen van het leren bandje wel lastiger. En dat dan dus 4x prutsen voor je de schoentjes aan hebt🤭 Nou ja, all dor the looks!!

Net als alle megamoks, heeft de sandaal uitneembare zooltjes zodat je jouw eigen zool erin kan dragen. Of om, als je net als ik tussen twee maten in zit, er een tussenzooltje in te leggen. Hierdoor vul je de schoen meteen beter en loop je er zo op weg!

MAG heeft voor deze sandalen het stevige en makkelijk te onderhouden flex-leer gebruikt. Dit betekend dat het leer niet of weinig uit zal lubberen. De pasvorm blijft goed. Wel is dit wat stugger leer dus zal je in het begin wat last kunnen krijgen van de randjes op je blote huid. Net als bij slippers is dat gewoon even wennen en doorzetten om een probleemloze zomer te vieren op je mooie sandalen.

De sandaal valt keurig op maat. Maar, omdat MAG Creative Footwear een ‘online-only’ label is, raadpleeg goed het bijpassend maattabel van deze schoen! Die is meer dan uitstekend. En bij twijfel, bel of mail voor overleg. De mensen van MAG zijn zeer kundig en adviseren graag!! 

Deze gave sandaal is in 4 kleuren uitgekomen. Ik heb de kleur Forrest. Die is alleen nog verkrijgbaar in 3 maten. Hij gaat hard. Daarnaast is hij ook verkrijgbaar in de kleuren beige, brandy & black.

De Megamoks kosten € 149,90. Dat lijkt veel geld maar bedek dat ze allemaal handgemaakt zijn in Portugal, in bedrijven die MAG Creative Footwear zelf zorgvuldig selecteert en controleert. Waarbij zo duurzaam mogelijk geproduceerd wordt. En, last but not least, waar jouw schoen jaaaren mee zal gaan… Dan is dat een investering die zijn geld meer dan waard is!

Conclusie:

Net als al mijn MAG schoenen is ook deze sandaal weer een geweldige schoen. Ik heb er al vele kilometers op gelopen. Het leer moet even zetten naar jouw voet en de gespjes zijn, hoe onwijs gaaf ook, wel wat gedoe bij het aantrekken. Maar los daarvan kan ik geen nadelen ontdekken. Het is een normale leest, niet smal! Hij wikkelt prima af en biedt voldoende steun. Kortom: een ‘hier krijg je geen spijt van’ zomerschoen.

Waar te koop?

Net als alle schoenen van MAG Creative Footwear, zijn deze sandalen online te bestellen via deze link: 👉HIER👈

Voor alle maatadviezen per model, klik 👉HIER👈

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.