Het nieuwste Upsa! setje… getest voor jou!

Mijn eerste Upsa!

Weten jullie het nog? Twee jaar geleden alweer testte ik in mijn blog 4 spiekbroekjes van 4 verschillende labels. Eén daarvan was Upsa!

Dit mooie label van Lilian Krijt is opgericht in 2011 vanuit een diepgewortelde wens om vrouwen te bevrijden van knellende, irriterende en niet mooi zittende onderkleding, schurende dijen en ongemakkelijke situaties bij opwaaiende rokken. De Free women movement! Draag wat je fijn vindt en omarm jezelf zoals je bent.

Een nieuwe kleur…

Upsa! maakt niet-corrigerende hemdjes en broekjes, met en zonder kantje. De stof is een heerlijke dunne modal: zacht, glad en zelfs in de zomer niet te warm! En niet onbelangrijk: modal is sterk en milieuvriendelijker dan katoen. Twee jaar geleden testte dus ik al het broekje in de kleur legergroen. En nu vroeg Lilian of ik haar nieuwste producten wilde testen: het mooie broekje + het hemdje in de nieuwste kleur: Rood🌹. 

Mijn ervaring met de nieuwe Upsa!

Ik heb de set al meerdere keren gedragen en gewassen dus kan ik wel zeggen dat ze goed getest zijn! Zonder twijfel is Upsa! één van de lekkerst dragende underwear sets die ik heb. Modal op de blote huid voel je bijna niet! En nu het elastiek ik het broekje wat ruimer is gemaakt sinds de vorige test, draagt het broekje zoveel beter😃. Zo fijn dat een label echt luistert naar haar gebruikers. Net als twee jaar geleden koos ik voor de maat M/L.

Het broekje heeft een dubbellaags kruisje dus kan gedragen worden zonder slipje eronder. Dus nog minder ontsierende randjes die onder je mooie jurkjes zichtbaar zijn! Het hemdje is lekker lang. Hierdoor kruipt ie niet op zodat je halverwege de dag met een blote rug loopt. 

En dan de kleur! Wat een prachtig mooie rood. Helder en warm. Die mag absoluut tevoorschijn piepen onder je rok tijdens het fietsen of uit jouw decolleté. Inmiddels heeft Upsa! wel 9 kleuren om uit te kiezen… 

Het kantje is optioneel. De undies zijn ook verkrijgbaar zonder het kantje maar ik houd wel van kleine visuele spannendheidjes🥰. Het kantrandje aan de pijpjes voel je wel zitten maar niet hinderlijk. Bij het hemdje vind ik het kantje prachtig tevoorschijn piepen.

Zijn er ook minpuntjes?

Tijdens het dragen schuiven de pijpjes wel iets omhoog. Niet zover dat de dijen gaan schuren maar ik merk dat ik ze ongemerkt af en toe met een snelle beweging weer terug schuif😉. Een ander puntje is dat na het wassen de zijnaden van het hemdje ietsje tordeerden. Dit komt meestal doordat het rugpand wat te kort gesneden wordt. Bij het opvouwen van de was trok het gelukkig weer helemaal bij en tijdens het dragen zit ie weer net zo mooi als nieuw uit de doos!

Conclusie 

Al met al vind ik dat Upsa! zich weer prachtig heeft laten zien. Ze maakt haar missie; Free women movement, echt helemaal waar. Ik draag deze set erg graag. En ik kan deze undies met een gerust hart jullie aanraden💕. Upsa! staat qua kwaliteit en draagcomfort echt boven de goedkopere labels. Ik vind dat elke vrouw zichzelf mag verwennen met zulk heerlijk huid- en vrouwvriendelijk underwear! 

Koopinformatie

Upsa! stuurt jouw broekje en/of hemdje nog steeds in de mooie goud/zwarte doosjes. Ze worden echt met zorg en liefde ingepakt. Het broekje en het hemdje met kant kosten ieder € 27,95. Neem maar eens een kijkje op hun website: http://www.upsa.nl

Deze mooie Upsa! set kreeg ik aangeboden om te testen. Ik mocht zelf kiezen hoe ik de test wilde uitvoeren (als Social Media post of als blogpost)

23 reacties

 1. Mooi Caro! In de zomer met blote benen draag ik ook altijd zo’n spiekbroekje. Misschien voor deze zomer maar eens investeren in een echt mooi exemplaar. ❤️

  Geliked door 1 persoon

  • Gaaf is t ie hè?! Ik heb inmiddels de tekst aangepast want in mijn eigen enthousiasme had ik mijn maat niet toegevoegd🤪. Ik draag de set in maar M/L. Ik zit zelf qua maat op 42 of tussen L en XL❤️

   Like

 2. Hoi Caro,
  Bedankt voor deze blog!
  Deze wil ik ook wel eens uitproberen 🙂
  Momenteel draag ik met blote benen altijd een broekje van AnniRolfi, maar die zijn erg warm zomers.
  Liefs,
  Petra

  Geliked door 1 persoon

  • Oh ja, die ken ik inderdaad. Die trek ik zomers ook echt niet! En steeds vaker laat ik het corrigerend spul ook links liggen. Modal is zo dun, huidvriendelijk en tegelijkertijd sterk… dat is heerlijk en niet zweterig. Maar… ook niet corrigerend🥰

   Like

 3. We willen graag de buitenkant mooi en fijn dragend verpakt maar wat er onder zit is nog veel belangrijker. Dank voor je fijne blog x
  Ook ik kijk er naar uit een setje te gaan proberen

  Geliked door 1 persoon

 4. Dat ziet er geweldig uit! Ik draag zomers ook graag van zulke broekjes. Maar heel irritant als die pijpjes omhoog gaan. Ik heb van die kniebraces en de bovenste beugel gaat over het pijpje. Als dat dan omhoog kruipt, moet ik het weer onder die beugel frummelen. Geen doen. Dus opkruipende pijpjes worden bij mij keihard afgeserveerd.

  Geliked door 1 persoon

 5. Fijn om te lezen, Caro. Ik ben vooral lyrisch over deze kleur 🤩. Ik heb nu een hoop broekjes op voorraad, dus ik begin met een hemdje, denk ik. Bedankt voor de review!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.