LaLamour’s office outfit with homy comfort🛋

Alsof Margit Pronk wist hoe de wereld er twee jaar na haar designs uit zou zien… In een roerige tijd met (semi) lockdowns, strenge thuiswerkadviezen en veel onzekerheid, komt haar wintercollectie voor LaLamour met heerlijk comfortabele en zachte kleding. 

Warm en cosy maar ook met een professionele uitstraling. Want zeg nou eens eerlijk: als je thuis moet werken, draag je toch het liefst je joggingpak of je flanellen pyjama i.p.v. jouw office-outfit? Maar ja, dat staat dan wel heul raar tijdens Zoom meetings😄. 

In deze blog laat ik je twee prachtige items zien die erg goed combineren. Hier met elkaar maar in volgende blogs ook met de andere items van van de A/W2021 collectie van LaLamour. 

 LaLamour A-line Skirt Drop Black/Green – XL

Het A-lijn rokje van LaLamour is een item wat we in elke collectie wel terug zien komen. Het is een lekker stoer model die je kan dragen in de taille of op de heup. 

Het rokje heeft een mooie brede tailleband heeft die veel rek heeft en voegt zich mooi naar je lichaam. De tailleband is effen van kleur.

De print heet ‘Drop’. En alhoewel je zou kunnen denken aan de heerlijke zwarte snoepjes, bedoelt LaLamour hiermee een druppel. In de druppel zijn weer zwarte steekjes gemaakt zodat de print meer gelaagdheid krijgt.

Het rokje kleedt verrassend slank af zoals de ‘en profile’ foto laat zien. Ik draag een effen zwarte top van LaLamour (de High Neck) op het rokje. Deze komt uit een vorige collectie maar dit model is (met print) ook in de nieuwe collectie verkrijgbaar😉

Natuurlijk heb ik alles weer voor jullie opgemeten. Ik draag deze hele collectie in mijn eigen vertrouwde maat XL. Ik ben 1,74 m lang. De taille van deze A-line Skirt is 45 cm en de lengte is 54 cm. Voor prijzen, check dan de webshop: http://www.lalamour.nl/store.

De A-Line Skirt is in de print ‘Drop’ verkrijgbaar in 3 kleurcombinaties: black/green, bordeaux/red en black/taupe. In dezelfde stof (uiteraard biokatoen) is deze rok ook verkrijgbaar in de print ‘Eye’, wederom in 3 kleurcombinaties, red/green, green/yellow en black/taupe.

LaLamour Cardigan Drop Black/Green XL

Ook dit model cardigan kennen we van vorige collecties. Vorige wintercollectie liet ik hem voor webwinkel ‘Bij Tante Pollewop’ nog zien in bruin velours (klik hier voor de blog). 

Het vestje zit best ruim dus wellicht zou een maatje kleiner ook hebben gekund. Hij bloused hierdoor wel heel mooi en de knoopjes kieren nu niet. De wat wijde mouwen hadden voor mij wel iets strakker gemogen. Nu vallen ze los en wat ver over de handen. 

Als je het jasje los over het rokje draagt, is het setje lekker casual en sportief. Ik knoopte het koordje achter de rug zodat je een mooie taillelijn creëert. 

De knoopjes van het vestje zijn weer te leuk! Prachtig glanzende bolletjes. De kleur is dezelfde als de stof. De knoopjes gaan tot de taille, het onderste gedeelte van het vestje valt vrij. 

Je kan het koordje (die erg leuk kringelt aan de eindjes) ook vervangen door een wikkelriem. Dat geeft het setje een erg stoere look. Of, ook leuk, doe er zo’n lange hippe riem omheen met die grote ronde gaten die nu zo hip is!

De cardigan heb ik plat opgemeten in de maat XL. De OTO is 54 cm, de Taille is 50 cm en de Lengte is 65 cm. Op de LaLamour webshop staan de actuele prijzen: http://www.lalamour.nl/store. Net als de shirts heeft LaLamour dit vest in dezelfde stofsoort in twee prints in haar wintercollectie. Naast print Drop dus ook print Eye.

LaLamour heeft op haar website een handige lijst met verkooppunten. Zo vind je snel en eenvoudig een verkooppunt bij jou in de buurt! 

Boots in deze blog

  • La Pintura Luciana Boots Beige 
  • MAG.nl Empress Boots Olive Cayman

6 reacties

  1. Wat een mooi setje! Persoonlijk vind ik het vestje open gedragen het mooist. Gesloten maakt het op mij een wat ‘propperige’ indruk. Maar wat een goeie set om je lekker comfortabel te voelen en tegelijkertijd toch een zakelijke en professionele uitstraling te creëren.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.