Twee evergreens van LaLamour die je gezien moet hebben… Lees gauw!

Een evergreen is voor Engelstaligen gewoon en groenblijvende plant, zoals bv. de hulst. Voor ons is een evergreen een langdurig populair liedje of product… En laat de A-lijn skirt, in combinatie met de blouse van LaLamour nou een echte blijver zijn die al jaren terugkomt in de collecties! Terecht twee Evergreens dus!

Flower Print Purple/Pink A-line Skirt & Blouse – maat S

In deze blog laat ik jullie de skirt en blouse zien in de print Flower Purple/Pink. Op de één of andere manier doet deze print mij denken aan le Jardin Majorelle in Marrakech. Ik ben daar in 2015 geweest en deze tuinen zijn zo prachtig en kleurrijk! De combinatie van harde kleuren zie je terug in deze print!

Maar ook: de bloemen in deze print zijn een beetje jaren ’70 psychedelisch… En ook dat is wat je terugvindt in die beroemde tuinen van wijlen Yves St. Laurent…

De print is super gedetailleerd! Er zijn mooie kleurschakeringen in de bloemblaadjes en gave overlopen van licht naar donker. Ik heb het al veel vaker gezegd: de drukker van deze stoffen is echt waanzinnig goed! Zelfs op katoen zijn zij in staat tot in hele kleine details scherp te bedrukken.

De blouse en de rok zijn prima als 1 set te dragen. Ze versterken elkaar en vloeien tegelijkertijd in elkaar over zodat je met 2 pieces gewoon 1 jurk kan maken. En op deze manier heb je meteen een hele uitgebreide zomercombinatie set te pakken!

De blouse heeft hetzelfde model als de (in de eerste blog van deze serie beschreven) Wild Blouse: een mooi getailleerd blouse met een revers-kraagje en korte kleine mouwtjes die net de schouders bedekken. Gemaakt van biokatoen dus prettig dragend. Niet superstrak dragend zodat de knoopjes niet meteen wijken op de buste (die van mij is niet de grootste dus dat kan voor andere vrouwen toch weer anders zijn hoor).

Door de hoger en rond opgesneden zijnaden van de blouse staat ie ook geweldig mooi op een broek (pantalon en jeans). Het maakt je optisch mooi slank en valt toch fijn half over den bil.

Tegelijk kan je door de smal gesneden taille, de blouse mooi in of over de rok dragen. De skirt is een lichte A-lijn rok die wat slank is gesneden. Het model noemen ze in de fashionbranche ook wel een borderskirt.

De A-lijn Skirt heeft geen elastiek in de boord, maar heeft een pas van dezelfde zachte elastische stof. Hierdoor blijft hij heel mooi om de taille zitten, zakt niet af en knelt ook niet in jouw zachte buik. Er ontstaan dus geen hinderlijke extra rolletjes.

Draag je de blouse over de A-lijn Skirt, dan oogt de set als een mooie one-piece: de patronen lopen vloeiend in elkaar over en je hebt nog steeds de slanke taille + veel bewegingsvrijheid.

Draag de blouse in de rok en je taille wordt extra geaccentueerd door de brede pas van de rok die in een mooie effen cyclaamroze kleur is gemaakt. Door de taillering van de blouse heb je geen stofbobbels in je rok zitten na het intukken van de blouse.

De hele Flower-serie is uitgevoerd in het biokatoen. Dankzij het GOTS keurmerk ben je ervan verzekerd dat LaLamour alleen die stoffen gebruikt waar in de hele productieketen (van zaaien t/m naaien) veilig is gewerkt voor mens en milieu. 

De Flowerserie heeft in totaal 3 kleurvarianten. Naast de Purple/Pink combinatie heb ik je jullie ook al de Umber/Orange laten zien. De derde combinatie is Blue/Green. Ook hiervan komt binnenkort een mooie dress in mijn blogserie. Wil je de hele Flowerserie eens bekijken? Klik dan HIER.

Meten is weten

Zowel de blouse als de A-lijn Skirt draag ik in mijn eigen maat S. De items vallen prachtig op maat. Bij mijn lengte van 1.73 cm valt de rok op/net boven de knie. Ik draag de rok altijd in mijn taille. Draag jij hem graag op de heup, dat kan prima. Dan zal hij iets lager vallen.

De Blouse plat opgemeten, heeft een OTO van 49 cm, een Taille van 43 cm en een Lengte van 59 cm. De blouse kost € 84,95

De A-Lijn Skirt heft een Taille van 39 cm en een Lengte van 56 cm. De rok kost € 49,95.

De Skirt heb ik natuurlijk ook gecombineerd met andere items uit de collectie! Zo draag ik de Wrap Singlet uit de Plain serie in de kleur Bright Rose en zie je ook die geweldige Sleeve Piece die ik al eerder liet zien (KLIK), maar nu in de kleur Golden Lime! En in diezelfde kleur komt nu al de Palazzo Pants voorbij, maar die beschrijf ik in een komende blog. Al deze kleuren vind je terug in de details van de Flower Print. 

Waar te koop?

Ik heb natuurlijk weer proberen uit te zoeken wie welke items heeft ingekocht en ik noem weer een aantal winkels voor jullie. Maar er zijn nog veel meer verkooppunten van LaLamour!! Klik eens op de lijst met verkooppunten om er eentje te vinden bij jou in de buurt! De link vind je HIER.

De A-lijn Skirt Flower Print Purple/Pink is o.a. te koop bij: Little Shop of Colors in Amersfoort

De Blouse Flower Purple/Pink is o.a. te koop bij: Kloffieleut in Leens, Rok & Billie in Wierden en S-ter in Winterswijk.

De Sleeve Piece is volgens mij niet ingekocht door de winkels maar is makkelijk te bestellen bij www.lalamour.nl (net als de gehele collectie). Voor de prijs hoef je het niet te laten: dit te gekke basisitem kost € 39,95!!

Voor deze blogs mocht ik de Sleeve Piece Golden Lime houden. Verder zie je de gave metallic boots van DWRS Label via Boeties.nl en de sandaaltjes kocht ik ooit bij Amsterdam Selection: de webshop die helaas niet meer is, maar waar mijn blogavontuur en mijn LaLamour liefde is begonnen…

4 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.